ca
caes 
MORENO METALLS
MORENO METALLS

Què oferim?

oficina-tecnica-moreno-metalls

Oficina tècnica

Disposem d’oficina tècnica pròpia, formada per un equip professional i eines CAD per dissenyar i desenvolupar cada projecte. Amb una atenció personalitzada i les darreres innovacions tecnològiques, fem realitat els teus projectes.

Tall de planxa

A Moreno Metalls disposem de 4 processos de tall:
Cisalla: ens permet tallar planxa de fins a 6.000 mm de llarg i 6 mm de gruix.
Línia de tall: a partir de bobines, podem tallar peces a mida.
Tall en plasma HD (alta definició): taula de tall de 3.000 x 1.500 mm. Aquest procés permet tallar planxa de ferro de fins a 25 mm de gruix en ferro, i planxa d’acer inoxidable de fins a 15 mm.
Punxonadora: per aconseguir la màxima agilitat, disposem d’una punxonadora amb una taula de 3.000 x 1.500 mm.

tall-de-planxes
plegat-de-planxa-moreno-metalls

Plegat de planxa

Plegadora de 4 metres: ens ofereix una longitud màxima de plec a 4.080 mm amb una força de plec de 240 tones. Gruixos de plec d’1 a 15 mm en ferro i d’1 a 12 mm en acer inoxidable.
Plegadora de 6 metres: amb una longitud màxima de plec a 6.000 mm i amb una força 500 tones, aquesta plegadora permet donar resposta a tot tipus de plegat de planxa, des d’1 a 15 mm de gruix en ferro i des d’1 a 10 mm de gruix en acer inoxidable.

Punxonat

L’EUROMAC MBX de darrera generació amb capçal de 6 torretes ens permet punxonar en una taula sencera de 3.000×1.500mm. A més, disposem de sistema de reposició per punxonar peces més enllà de 3.000 mm de llargada. Els principals processos que ofereix són: foradar, embotir, gravar, marcar i deformar qualsevol tipus de planxa. És capaç de punxonar planxes de fins a 5 mm en ferro/acer galvanitzat i fins a 2 mm en acer inoxidable i cor-ten.

punxonat
corbat-moreno-metalls

Cilindre/Corbadora CNC

Oferim el servei de corbat de planxa i perfils/tubs amb control numèric.

Soldadura

Disposem d’equipament i professionals per a soldadura TIG, MIG-MAG, MMA, electrosoldat i soldadura per punts… I oferim el procés que millor s’adapta a les necessitats del client en tots tipus de materials: ferro, cor-ten, acer, acer galvanitzat, inoxidable i alumini.

soldadura-2
textura_moreno_metalls

Tot tipus d’acabats

Podem finalitzar els treballs segons les necessitats estètiques del client: acabat brillant, vibrat, setinat…