ca
caes 
MORENO METALLS
MORENO METALLS

El Girona FC estrena Skycam

Una vegada més, Moreno Metalls ha tornat a col·laborar amb el Girona FC. Aquest cop ha estat l’empresa encarregada d’instal·lar al camp de Montilivi els suports pels quals es desplaça l’Skycam, una càmera aèria d’alta definició situada a més de 20 metres del terreny de joc, que ofereix imatges zenitals per a la televisió.

Els cables que subjecten la càmera del camp del Girona FC van ancorats a les noves torres de llum, de manera que també s’ha reforçat la fonamentació per suportar la tensió del cablejat amb total seguretat.

La càmera pot cobrir una zona de 155×44 metres i la diagonal entre les politges és de 213 metres. Pot arribar a una alçada màxima de 24 metres, però la Liga segueix les recomanacions de la UEFA de mantenir la càmera a 21 metres del terra. Quan no hi ha joc -abans del partit, durant el descans i després de la trobada-, la càmera baixa i se situa entre 3 i 10 metres d’alçada. Gràcies a l’alçada a la qual està situada, als girs que pot realitzar i a la velocitat amb la qual es desplaça, aquesta càmera ofereix una perspectiva espectacular del camp.